Geertje's Hoeve Haarzuilens
We zitten vlak bij Utrecht

 

Kinderfeestjes

Elke woensdag, vrijdag en zaterdag kun je samen met vriendjes je verjaardag vieren op de geitenboerderij in Haarzuilens! Jullie worden welkom geheten op de boerderij. Hierna kunnen jullie aan de slag. Onder begeleiding van je ouders mag je allerlei leuke dingen doen op de boerderij.  

Kinderfeestjes reserveringen kunnen soms ineens heel hard gaan. Na ontvangst van uw aanvraag bevestigen we of er nog plek is voor de opgegeven dag. 

 

Plan hier je feestje!

 

Praktische puntjes en veel gestelde vragen

  • Cadeautjes kunnen op de boerderij worden uitgepakt.
  • De prijzen zijn gebaseerd op maximaal 10 kindjes. Komen er meer kindjes, komt er 10% van het bedrag per kindje bij. De betaling gebeurd op de dag zelf en kan per pin of contant.
  • Wij begeleiden een deel van het partijtje, maar zijn er niet continu bij. Eigenlijk werkt het zo: we ontvangen jullie en sturen de jarige en zijn/haar vriendjes onder begeleiding van ouders/verzorgers op pad. Zo zetten wij de speurtocht in, maar jullie maken hem samen, etc. 
  • We hopen altijd op lekker weer. Maar het weer blijft altijd het weer ;) Het partijtje kan in elk geval altijd doorgaan. We houden zoveel mogelijk rekening met een eventueel buitje en passen het programma aan in overleg met jullie.

Je kunt je gasten ook een presentje meegeven naar huis.

We hebben allerlei leuke boerderij-cadeautjes in de winkel.

Veel gebruike cadeautjes:
Zakje jonge boerenkaas € 1,50 per zakje
Boerderijknuffeltje € 3,50 per stuk

 

 

 

Plan hier je feestje!