Geertje's Hoeve Haarzuilens
We zitten vlak bij Utrecht

Samen eten

Het is heerlijk genieten met elkaar, tijdens de maaltijden vol pure en mooie producten met zoveel mogelijk van eigen boerderij. Al naar gelang uw wensen stellen we een menu samen. Dat kan voor alle gelegenheden. Maar altijd is het karakter ‘boers’, ambachtelijk en het resultaat een ongedwongen samenzijn. We bieden verschillende soorten lunches, van eenvoudig tot uitgebreid. Verzorgen heerlijke boerenborrels. En onze kok verzorgd voor u met plezier een avondmaaltijd volledig naar uw wens. Hieronder onze veel gekozen menu’s. Heeft uw groep specifieke wensen? Schroom niet en vraag naar de mogelijkheden want wij verzorgen juist graag net dat kleine beetje extra! 

Lunchgerechten

Soep & broodjes

Prijs: €12,50 p.p.
Kids 3-10 jr: €7,50 p.p.
Heerlijke soep met gesmeerde broodjes (wit en bruin uit het vuistje met kaas en vleeswaren). Daarbij hebt u keuze uit een glaasje melk, karnemelk, koffie of thee.

 

 

 

Pannenkoekenlunch    

Prijs: € 12,50 p.p.         
Kids 3-10 jr: € 7,50 p.p.
Lekkere pannenkoeken met yoghurt, een glaasje melk en karnemelk en koffie of thee.

 

 

 

 

Boerenlunchbuffet

Prijs:
Kids 3-10 jr:
Diverse soorten broodjes, gemengde witte en zachte bollen en stokbrood. Schalen met div kazen en vleeswaren. Ambachtelijke jam en honing. Boerenboter en kruidenboter. Tomaat en komkommer. Gekookte eitjes. Schaal met fruit. Inclusief koffie/thee en verschillende sappen op de tafels

 

Boerenlunch     

Prijs: € 16,00 p.p.
Kids 3-10 jr: €11,00 p.p         
Aan gedekte tafels genieten van een boerenlunch. Onze boerenlunches bestaan uit allerlei heerlijke producten, zoals div. soorten broodjes, boerenboter, kaas van de koe en de geit, scharreleitje, ambachtelijke jam, vruchtenyoghurt en de enige echte boerenkarnemelk en boerenmelk (ook koffie en thee) 

 

Boeren-high-thee

Prijs: € 20,- p.p.
Kids 3-10 jr: € 12,00 p.p.                     
Een high tea, maar dan in boerenstijl. De etagères zijn rijkelijk gevuld met zoete en hartige lekkernijen. 

 

 

 

 

Lunchextra’s

Alles kan, we stellen met plezier een lunch op maat samen.

Boerenyoghurt, fruit broodje kroket, broodje knakworst, saté, zoete broodjes van de bakker, noten- rozijnenbrood
Tomaat- of Boerengroentesoep € 4.- p.p.      
Ijsje als afsluiter € 1,20 p. bolletje

 

 

 

Avondmaaltijden

Soep en stokbrood

Prijs vanaf: € 5,- p.p.
Een lichte maaltijd als afsluiter van een gezellige dag? Dat kan met een heerlijk soepje. We maken allerlei soepen. Maar de boerengroente- en boerentomatensoep doen het op de boerderij uitstekend. Lekker met een stokbroodje kruidenboter. Of een lekker broodje gezond ernaast. In de wintertijd is een lekkere erwtensoep ook niet mis. 

 

Geertjes pannenkoeken maaltijd

Prijs: € 17,50 p.p.
Kids 3-10 jr: € 11,00 p.p.
Zonder soep: € 14,-p.p.
Een lekker soepje vooraf, heerlijke pannenkoeken, een ijsje toe, inclusief drankjes.

 

 

 

 

 

 

 

Geertjes boerenbuffet    

Prijs: € 17,50 p.p.
Kids 3-10 jr: € 9.- p.p.        
Saté (van de slager) - stokbroden - salade naar keuze - groene salade - kaasplateau's – boerenfrietjes. Het boerenbuffet is naar wens aan te passen, bijvoorbeeld met boerenbeenham, olijven, dipsausjes, aardappel gratin, soep, etc.

 

 

 

Stoofpottenbuffet

Prijs: € 20,- p.p.         
Kids 3-10 jr: €12,00 p.p    
(min. 20 personen)
Soepje vooraf en daarna bourgondisch genieten van stoofpot met stokbrood. Afhankelijk van de groep bieden we verschillende soorten stoofpotten aan.  Keuze uit 2 of 3 stoofpotten (afhankelijk van groepsgrootte) zoals bourgondische runderstoof, boerderijstoof met kip, geitenstoof met sperziebonen, vegetarische pompoenenstoof, vegetarische auberginestoof met geitenkaas, boeuf bourguignon.

 

Geertje’s Kaasbuffet    

Prijs: € 20,- p.p
Kids 3-10 jr €12,00 p.p     
Het kaasbuffet bestaat uit verschillende biologische kazen op de boerderij gemaakt. Vele soorten kaas geserveerd met     verse broodjes, kruidenboter, paté en salades. Vooraf beginnen we met een soepje. 

 

 

Boeren-BBQ

Prijs: € 25,00 p.p.
(vanaf 15 personen)
Kids 3-10 jr: €15,00 p.p
BBQ met vis: € 27,50 p.p.

Op het zonnige terras van Geertjes Hoeve is het heerlijk BBQ-en. Met vlees van de lokale slager, salades, stokbrood, Geertjes boerenkaasplateau en verse groene salade en een bakje koffie toe.

Boeren-tapas

Prijs: € 25,- p.p.        
Kids 3-10 jr: €15,00 p.p    
(min. 20 personen)
Samen aan tafel genieten van de boeren-tapas. Meerdere rondes kleine hapjes, tapas maar dan in hollandse boerenstijl. Gehaktballetjes, karbonade, aardappeltaartjes, verse salade en veel meer. Liever toch een italiaans thema? Mag ook! 

Boeren-shared dining

Prijs: € 25,- p.p.        
Kids 3-10 jr: €15,00 p.p    
(min. 20 personen)
Samen aan gedekte tafels genieten van een bourgondisch maal. Vooraf een ‘boeren-pasti’ met vleeswaren, kaas, en broodjes met dip. Daarna komen de schalen op tafel, zodat iedereen met elkaar van de maaltijd kan genieten. Het thema bepaald u zelf, hollands, frans, italiaans, u roept, wij maken een menuutje voor u. 

 

 

Luxe stamppotten buffet

Prijs: € 25,- p.p.            
Kids 3-10 jr: € 15,00 p.p.
(min. 20 personen)    
Met 2 of 3 verschillende stamppotten naar keuze, appelmoes, stoofpeertjes, stokbrood en kruidenboter; zo passend bij de boerderij en zo lekker.

 

 

 

Toetje?

Vele mogelijkheden, boerenschepijsje in de hand, boeren-coupe, hangop met vruchten, vla-flips, advocaat, huisgemaakte tiramisu of een toetjesbuffet.