Geertje's Hoeve Haarzuilens
We zitten vlak bij Utrecht

Samen eten

Het is heerlijk genieten met elkaar, tijdens de maaltijden vol pure en mooie producten met zoveel mogelijk van eigen boerderij. Al naar gelang uw wensen stellen we een menu samen. Dat kan voor alle gelegenheden. Maar altijd is het karakter ‘boers’, ambachtelijk en het resultaat een ongedwongen samenzijn. We bieden verschillende soorten lunches, van eenvoudig tot uitgebreid. Verzorgen heerlijke boerenborrels. En onze kok verzorgd voor u met plezier een avondmaaltijd volledig naar uw wens. Hieronder onze veel gekozen menu’s. Heeft uw groep specifieke wensen? Schroom niet en vraag naar de mogelijkheden want wij verzorgen juist graag net dat kleine beetje extra! 

Ontvangst

Koffie/thee en appeltaart met slagroom           € 6,- p.p.
Koffie/thee en cake                                                     € 4,50 p.p.
Koffie/thee en petit fours                                         € 5,50 p.p.
Limonade en cake voor de kinderen                   € 2,50 p.p.
 
Boerenzoet 1,5 uur                                                     € 8,- p.p. 
Ontvangst met koffie / thee en etagères met ambachtelijke boerenzoete lekkernijen. Koffie en thee onbeperkt en naar believen. 

 

Lunchgerechten

Soep & broodjes

Prijs: €12,50 p.p.
Kids 3-10 jr: €7,50 p.p.
Heerlijke soep met gesmeerde broodjes (wit en bruin uit het vuistje met kaas en vleeswaren). Daarbij hebt u keuze uit een glaasje melk, karnemelk, koffie of thee.

 

 

 

Pannenkoekenlunch    

Prijs: € 12,50 p.p.         
Kids 3-10 jr: € 7,50 p.p.Lekkere pannenkoek naar keuze met huisgemaakte vruchtenkwark toe. Twee drankjes naar keuze (exclusief alcoholische drankjes)

 

 

 

 

Boerenlunchbuffet

Prijs: € 16,00 p.p.
Kids 3-10 jr: €11,00 p.p   
(min 20 personen)
Diverse soorten broodjes, witte en bruine zachte bollen en stokbrood. Schalen met diverse kazen en vleeswaren. Ambachtelijke jam. Boerenboter en kruidenboter. Tomaat en komkommer. Gekookte eitjes. Notenbrood en suikerbrood. Schaal met fruit. Inclusief koffie/thee/melk en verschillende sappen

 

Boerenlunch     

Prijs: € 16,00 p.p.
Kids 3-10 jr: €11,00 p.p         
Aan gedekte tafels genieten van een boerenlunch die bestaat uit allerlei heerlijke producten. Zoals diverse soorten broodjes, boerenboter, vele soorten kaas, scharreleitje, ambachtelijke jam, tomaat en komkommer en vruchtenkwark toe. Koffie/thee/melk en biologische sappen.

 


 

Boeren-high-thee

Prijs: € 19,50 p.p.
Kids 3-10 jr: € 12,00 p.p.                    
Een heerlijke high-tea, maar dan in boerenstijl! Echte aanrader voor een gezellig samenkomen onder het genot van een hapje en drankje. De tafel wordt rijkelijk gevuld met broodjes met divers beleg, stokbroodje warme brie met spek, kaasplateau, quiche, advocaatje, shortcake, ambachtelijke chocola, ambachtelijke nougat, worteltaart. Voor kinderen voegen we toe: broodjes chocoladepasta en jam, tosti-puntjes, chocolade rozijnen en spekjes. Inclusief koffie/thee en sap.

 

 

Lunchextra’s

Alles kan, we stellen met plezier een lunch op maat samen.

Boerenyoghurt, fruit, broodje kroket, broodje knakworst, saté, zoete broodjes van de bakker, noten- rozijnenbrood
Tomaat- of Boerengroentesoep € 4.- p.p.      
Ijsje als afsluiter € 1,20 p. bolletje 

Avondmaaltijden

Soepie

Prijs vanaf: € 5,- p.p.
Een lichte maaltijd als afsluiter van een gezellige dag? Dat kan met een heerlijk soepje. We maken allerlei soepen. Maar de boerengroente- en boerentomatensoep doen het op de boerderij uitstekend. Lekker met een stokbroodje kruidenboter. Of een lekker broodje gezond ernaast. In de wintertijd is een lekkere erwtensoep ook niet mis. 

 

Geertjes pannenkoeken maaltijd

Prijs: € 17,50 p.p.
Kids 3-10 jr: € 11,00 p.p.
Zonder soep: € 14,-p.p.
Een lekker soepje vooraf, heerlijke pannenkoek, een ijsje toe, inclusief drankjes.

 

 

 

 

 

 

 

Geertjes satébuffet    

Prijs: € 17,50 p.p.
Kids 3-10 jr: € 9.- p.p.        
Saté (kip of varken) in satésaus, stokbrood, salade naar keuze huzaren/aardappel/zalm, groene salade, kaasplateau’s en frietjes Het boerenbuffet is naar wens aan te passen. Optie beenham +€ 1,- p.p.

 

 

 

Geertjes boerenbuffet    

Prijs: € 22,50 p.p.
Kids 3-10 jr: € 12.- p.p.        

Boerengroente- of tomatensoep, gebraden kip, knorrepot (varkensstoof), warme groenten van het seizoen, ovenaardappelen, verse groene salade, appelcompote/stoofpeertjes

 

 

Stoofpottenbuffet

Prijs: € 22,50 p.p.         
Kids 3-10 jr: €12,00 p.p    
(min. 20 personen)
Soepje vooraf en daarna bourgondisch genieten van stoofpot met stokbrood. Keuze uit 2 of 3 stoofpotten (afhankelijk van groepsgrootte) zoals bourgondische runderstoof, boerderijstoof met kip, geitenstoof met sperziebonen, vegetarische pompoenenstoof, vegetarische auberginestoof met geitenkaas, boeuf bourguignon.

 

Boeren-BBQ

Prijs: € 25,00 p.p.
(vanaf 15 personen)
Kids 3-10 jr: €15,00 p.p
BBQ met vis: € 27,50 p.p.

Op het zonnige terras van Geertjes Hoeve is het heerlijk BBQ-en. Met vlees van de lokale slager, salades, stokbrood, Geertjes boerenkaasplateau en verse groene salade en een bakje koffie toe.

Boeren-BBQ Deluxe

Prijs: € 29,50 p.p.
(vanaf 20 personen)
Kids 3-10 jr: €15,00 p.p
BBQ met vis: € 32,50 p.p.

Een BBQ met een veelzijdig aanbod huisgemaakte lekkere dingen voor op de BBQ. Waarbij de nadruk niet enkel op de hoeveelheid vlees ligt maar op gezellig samen eten.
- Huisgemaakte salades; Verse groene salade en pasta salade.
- Stokbrood met kruidenboter, tapenade, tomatensalsa.
- Groentespiezen, gepofte aardappelen, maiskolven en champignonnenpakketjes.
- Lamslapjes, braadworstjes en huisgemaakte hamburger.

 

 

Boeren-shared dining

Prijs: € 25,- p.p.        
Kids 3-10 jr: €15,00 p.p    
(min. 20 personen)
Samen aan gedekte tafels genieten van een bourgondisch maal. Vooraf een ‘boeren-pasti’ met vleeswaren, kaas, en broodjes met dip. Daarna komen de schalen op tafel, zodat iedereen met elkaar van de maaltijd kan genieten. Het thema bepaald u zelf, hollands, frans, italiaans, u roept, wij maken een menuutje voor u. 

 

 

Luxe stamppotten buffet

Prijs: € 25,- p.p.            
Kids 3-10 jr: € 15,00 p.p.
(min. 20 personen)    
Met 2 of 3 huisgemaakte heerlijke stamppotten naar keuze, bijpassend vlees, appelmoes, stoofpeertjes, stokbrood en kruidenboter. Zo passend bij de boerderij in de wintertijd en o zo lekker.

 

 

 

Toetje?

Ijsje als afsluiter                          € 1,20 p. bolletje
Ijscoupe                                      € 3,75 p.p.
Koffie, thee en chocolaatje         € 2,- p.p.
Diverse desserts naar keuze       prijs op aanvraag

Vanaf 20 personen maken we ook toetjes buffetten met bijv. home made tiramisu, vers fruit salade, advocaatjes, boeren hangop met crumble en vruchten, vla-flip, vruchtenkwark, wentelteefjes met warme kersen of ijscoupe.