Geertje's Hoeve Haarzuilens
We zitten vlak bij Utrecht

Samen eten

Het is heerlijk genieten met elkaar, tijdens de maaltijden vol pure en mooie producten met zoveel mogelijk van eigen boerderij. Al naar gelang uw wensen stellen we een menu samen. Dat kan voor alle gelegenheden. Maar altijd is het karakter ‘boers’, ambachtelijk en het resultaat een ongedwongen samenzijn. We bieden verschillende soorten lunches, van eenvoudig tot uitgebreid. Verzorgen heerlijke boerenborrels. En onze kok verzorgd voor u met plezier een avondmaaltijd volledig naar uw wens. Hieronder onze veel gekozen menu’s. Heeft uw groep specifieke wensen? Schroom niet en vraag naar de mogelijkheden want wij verzorgen juist graag net dat kleine beetje extra! 

Ontvangst

Koffie/thee en appeltaart met slagroom          € 7,50 p.p.
Koffie/thee en cake                                                     € 5,50 p.p.
Limonade en cake voor de kinderen                   € 3,50 p.p.
 
Boerenzoet 1,5 uur                                                      € 8,- p.p. 
Ontvangst met koffie / thee en etagères met ambachtelijke boerenzoete lekkernijen. Koffie en thee onbeperkt en naar believen. 

 

Lunchgerechten

Soep & broodjes

Prijs: € 14,95 p.p.
Kids 3-10 jr: € 8,- p.p.
Heerlijke soep met gesmeerde broodjes (wit en bruin uit het vuistje met kaas en vleeswaren). Inclusief melk, karnemelk en biologische sappen.

 

 

 

Pannenkoekenlunch    

Prijs: € 14,95 p.p.        
Kids 3-10 jr: € 8,- p.p. Lekkere naturel pannenkoek naar believen te voorzien van diverse toppings: warme kersen, appelcompote, gebakken spek, geraspte kaas, stroop en poedersuiker. Inclusief melk, karnemelk en biologische sappen.
(vanaf 10 personen)

 

 

 

Boerenlunch buffet

Prijs: € 16,95 p.p.
Kids 3-10 jr: € 9,- p.p  
Samen genieten van een boerenlunch die bestaat uit witte en bruine bollen, stokbrood, croissantjes en suikerbrood, boerenboter, diverse soorten kaas en vleeswaren, scharreleitje, zoet beleg, tomaat en komkommer. inclusief koffie/thee/melk en biologische sappen.
(Vanaf 20 personen)

 

Boerenlunch aan gedekte tafels

Prijs: € 16,95 p.p.
Kids 3-10 jr: € 9,- p.p   Samen genieten van een boerenlunch die bestaat uit witte en bruine bollen, stokbrood, croissantjes en suikerbrood, boerenboter, diverse soorten kaas en vleeswaren, scharreleitje, zoet beleg, tomaat en komkommer. inclusief koffie/thee/melk en biologische sappen.
 


 

Boeren High Tea

Prijs: € 19,95 p.p.
Kids 3-10 jr: € 12,50 p.p.                    
Een heerlijke high-tea, maar dan in boerenstijl! Echte aanrader voor een gezellig samenkomen onder het genot van een hapje en drankje. De tafel wordt rijkelijk gevuld met sandwiches, broodjes met hartig beleg, stokbroodje met geitenbrie en spek, advocaatje met slagroom, pannenkoekenrolletjes, huisgemaakte zoetigheden, ambachterlijke chocola en ambachterlijk nougat. Voor kinderen: broodjes chocolade pasta en jam, tosti-puntjes, pannenkoekenrolletjes, spekjes, chocolade rozijnen en een vruchtenkwarkje. Inclusief onbeperkt koffie/thee en een sapje.

Boeren High Tea Deluxe

Prijs: € 24,50 p.p.
Kids 3-10 jr: € 12,50 p.p.                    
Een heerlijke high-tea, maar dan in boerenstijl! Echte aanrader voor een gezellig samenkomen onder het genot van een hapje en drankje. De tafel wordt rijkelijk gevuld met croissantjes, broodjes met hartig beleg, klein soepje, stokbroodje geitenbrie en spek, huisgemaakte quiche, pannenkoekenrolletjes, huisgemaakte zoetigheden, advocaatje met slagroom, ambachterlijke chocola en ambachterlijk nougat. Voor kinderen: broodjes chocolade pasta en jam, tosti-puntjes, pannenkoekenrolletjes, spekjes, chocolade rozijnen en een vruchtenkwarkje. Inclusief onbeperkt koffie/thee en een sapje.
 

Lunchextra’s

Alles kan, we stellen met plezier een lunch op maat samen.

+ Mok soep € 4,- p.p.

+ Biologische kwekkeboom kroket € 2,75 p.p.

+ Huisgemaakte Quiche € 1,50 p.p.

+ Kwarkje als toetje € 2,50 p.p.

+ Fruit € 0,75 p.p.

 

Avondmaaltijden

Soepje

Prijs vanaf: € 5,- p.p.
Een lichte maaltijd als afsluiter van een gezellige dag? Dat kan met een heerlijk soepje. We maken allerlei soepen. Maar de boerengroente- en boerentomatensoep doen het op de boerderij uitstekend. Lekker met een stokbroodje kruidenboter. Of een lekker broodje gezond ernaast. In de wintertijd is een lekkere erwtensoep ook niet mis. 

 

Geertjes pannenkoeken maaltijd

Prijs: € 15,95 p.p.
Kids 3-10 jr: € 9,95 p.p.
Een mok soep met stokbroodje. Heerlijke pannenkoek naar keuze en een toetje toe. Exclusief drankjes.
Min 20 personen

Geertjes pannenkoeken buffet

Prijs: € 14,95
Kids 3-10 jr: € 9,95 p.p.
Lekker naturel pannenkoeken naar believe te voorzien van diverse toppins: warme kersen, appelcompote, gebakken spek, gersapte kaas, stroop en poedersuiker. Exclusief drankjes
(Min 20 personen)

 

Geertjes satébuffet    

Prijs: € 17,50 p.p.
Kids 3-10 jr: € 9.95 p.p.       
Kipsaté in satésaus, stokbrood met kruidenboter en tapenade, verse groene salade en boerenfriet.
(Min 20 personen)

 

 

 

 

 

Geertjes boerenbuffet    

Prijs: € 24,50 p.p.
Kids 3-10 jr: € 12.- p.p.        

Boerengroente- of tomatensoep, gebraden kip, gehaktballen in jus, verse groente van het seizoen, ovenaardappelen, verse groene salade en appelcompote.
(Min 20 personen)

 

 

Stoofpottenbuffet

Prijs: € 24,50 p.p.         
Kids 3-10 jr: €12,50 p.p    
(min. 20 personen)
Soepje vooraf en daarna bourgondisch genieten van stoofpot met stokbrood en verse salade. Keuze uit 2 of 3 stoofpotten zoals bijvoorbeeld: bourgondische runderstoof, boerderijstoof met kip, geitenstoof met sperziebonen, vegetarische pompoenenstoof, vegetarische auberginestoof met geitenkaas, boeuf bourguignon.

 

Boeren-BBQ

Prijs: € 27,50 p.p.
(Min 20 personen)
Kids 3-10 jr: €15,00 p.p

Op het zonnige terras van Geertjes Hoeve is het heerlijk BBQ-en. Met 4 soorten vlees, aardappel salade, stokbrood, boerenplank met kaas en worst, verse groene salade en huisgemaakte sauzen.

Boeren-BBQ Beleving

Prijs: € 32,50 p.p.
(Min 20 personen)
Kids 3-10 jr: €15,- p.p
BBQ met vis: € 35,- p.p.

Een BBQ met een veelzijdig aanbod huisgemaakte lekkere dingen voor op de BBQ. Waarbij de nadruk niet enkel op de hoeveelheid vlees ligt maar op gezellig samen eten.
- Huisgemaakte salades; Verse groene salade en pasta salade.
- Stokbrood met kruidenboter, tapenade, tomatensalsa.
- Wokgroentes, gepofte aardappelen, maiskolven en champignonnen in kruidenboter.
- Lamslapjes, huisgemaakte hamburger en rundersteak.
- Huisgemaakte sauzen.

 

 

Boeren-shared dining

Prijs: € 27,50 p.p.        
Kids 3-10 jr: €15,00 p.p    
(min. 20 personen)
Samen aan gedekte tafels genieten van een bourgondisch maal. Vooraf een ‘boeren-pasti’ met vleeswaren, kaas, en broodjes met dip. Daarna komen de schalen op tafel, zodat iedereen met elkaar van de maaltijd kan genieten. Het thema bepaald u zelf, hollands, frans, italiaans, u roept, wij maken een menuutje voor u. 

 

 

Luxe stamppotten buffet

Prijs: € 24,50 p.p.    
Kids 3-10 jr: € 15,00 p.p.
(min. 20 personen)    
Stel zelf uw favoriete stampotten buffet samen, keuze uit vele soorten stampotten, vlees soorten en bijgerechten. Warm genieten op de boerderij. Bijvoorbeeld: boerenkool, zuurkool of hutspot.

 

 

 

Toetje?

Ijscoupe                                   € 4,50 p.p.
Koffie, thee en chocolaatje         € 2,75 p.p.
Kersentroef met eigen kwark      € 4,50 p.p.
Huisgemaakte tiramisu              € 4,50 p.p.
Warme wafels met kersen          € 4,50 p.p.
Verse fruit salade                      € 3,75 p.p.
Huisgemaakte brownie met een bol ijs € 4,50
Diverse desserts naar keuze       prijs op aanvraag