Geertje's Hoeve Haarzuilens
We zitten vlak bij Utrecht

AARDAPPEL weekend('en)

25 september 2021

AARDAPPELOOGST WEEKENDEN
11 & 12 september
18 & 19 september
25 & 26 september
Openingstijden:
Zaterdag 10:00 uur – 17:00 uur
Zondag 11:00 uur – 17:00 uur

Aardappelen van eigen land! Op het akkerbouwgebied van Haarzuilens hebben we de heerlijkste aardappels gepoot. En ze zijn nog biologisch ook! Tijdens de AARDAPPEL weekenden op de boerderij kan jij je eigen aardappels oogsten!! Ook zijn er extra activiteiten op de boerderij die in het teken van de aardappel staan.

Voer de geiten en varkens aardappels:
De geiten en varkens lusten van alles, maar op aardappels zijn ze toch wel extra gek! Stamp je eigen aardappel in stukjes en voer deze aan onze varkens of geiten.
€ 1,- per bakje.

Maak je eigen aardappel twister:
Draai van een vers geoogste aardappel een heerlijke aardappel twister op een stokje. Even laten bakken en klaar!
€ 2,- per twister

Oogst je eigen aardappels:
In het akkerbouwgebied vlak achter de boerderij (10 min wandelen), hebben we wel 4 heerlijke rassen aardappelen gepoot. Ze zijn nu klaar om geoogst te worden! En dit kun je zelf doen! Wandel of fiets naar het akkerbouwgebied en daar kun je vanaf € 1,- p/kg je eigen aardappelen oogsten. Wat een grote verwondering hoeveel aardappels er wel niet aan een aardappelplant groeien. Oogst zoveel als je wil! Als je wil verzorgd Geertje's Hoeve het transport van je aardappels terug naar de boerderij, dan hoef je niet te sjouwen.

Demonstratie aardappeloogsten:
Wij oogsten de aardappels gelukkig niet meer met de hand, maar met een imposante grote machine. Boer Rick geeft elke dag om 14.30 uur een demonstratie hoe dat werkt. Kom het ervaren in het akkerland!

< Agenda overzicht