Geertje's Hoeve Haarzuilens
We zitten vlak bij Utrecht

Kerstbrunch VOLGEBOEKT

26 december 2018

VOLGEBOEKT

 

Op 2e kerstdag organiseren we een heerlijke familie Kerstbrunch op de boerderij. Wij ontvangen jullie met veel plezier op onze boerderij volledig in kerstsfeer. 

Ontvangst om 10.00 uur met een feestelijk drankje. Het buffet is geopend van 10.00 – 11.45 uur.  Daarna zijn er buiten op het erf nog verschillende familie-activiteiten op de boerderij.  Om 12.00 uur opent de boerderij ook voor ander publiek en blijven jullie van harte welkom om na te genieten van de verschillende activiteiten.

Het boeren-kerstbuffet  Boerengroentesoep, heerlijke broodjes van Abrona, zoete broodjes, kleine pannenkoekjes, kerststol. Kazenplateau met diverse soorten boerenkaas. Diverse soorten vleeswaren, paté, gerookte zalmzijde, salade en garnering. Vleutense Honing en ambachtelijke jam. Boeren-roer-ei en boeren beenham. Koffie/thee,  pure sappen en zuivel. We sluiten af met een toetjesbuffet boerenstijl. 

Familie activiteiten Na afsluiting van het buffet zijn er de volgende activiteiten (inbegrepen): - Fotografeer de familie in kerstsfeer op de boerderij - Rooster heerlijke marshmallows boven het vuur - Voer de geitjes.

Volwassenen € 29,50
Kids 0-2 jr: gratis
Kids 2-4 jr: € 14,-
Kids 4-10 jr: € 19,-

 

< Agenda overzicht

KERSTBRUNCH 2018 VOLGEBOEKT

Reserveer hier