Geertje's Hoeve Haarzuilens
We zitten vlak bij Utrecht

Zomerfeest

29 augustus 2020

ZOMERFEEST 2020

Het einde van de zomervakantie gaan wij op een passende manier afsluiten! Vier de buitenzomer op Geertjes Hoeve, met live muziek op het terras, Dylan de ballonnenclown, Schminken en nog veel meer!

 

LIVE MUZIEK
Live muziek wordt tijdens het zomerfeest verzorgd door Kristel Vercraeye! Rond 11:30 kunnen kinderen kinderliedjes zingen met Lana en in de middag kan je lekker borrelen op ons boeren terras met vintage songs.

 

PONYRIJDEN, GEITJES VOEREN OF FLESJE GEVEN
Hier staat de boerderij bekend om, wat is er nu leuker dan het voeren van de geitjes of het maken van een ponyritje!? Kaartjes en flesjes worden verkocht in de boerderijwinkel.
Kosten: € 1,-

 

BOERENSPELEN
Melk een geit, gooi ballen en probeer onze boerenspelen! Op Geertje’s Hoeve verzorgen we vaak teamuitjes met onze ludieke familiespellen. Vandaag mag je ze uitproberen!

 

BOEREN SKIPPYBAAN (met mooi weer)
Kinderen kunnen lekker skippyballen in ons skippybal veld. Geschikt voor alle leeftijd kinderen.

 

BOEREN MINI-GOLF
In de zomermaanden kun je boeren mini-golfen op de boerderij. Volg het parcour met negen holes. Sla tussen de trekker banden door, langs de melkbussen en om de kraan heen. Een heerlijk familiespel met klompensticks. (Mei t/m September) Prijs: € 3,50 p.p.  

 

SCHMINKEN (zaterdag 10:00 - 17:00 uur, zondag 11:00 - 17:00 uur)
Schminken € 4,- p.p. (met glitters!)
Glittertattoos € 3,- p.p.
Hairwraps € 7,95 p.p.

 

BALLONNENCLOWN
Ook zal er een ballonnenclown aanwezig zijn op de boerderij die de mooiste ballonnencreaties maakt dit wordt u aangeboden door Geertjes Hoeve en zitten geen kosten aan verbonden

.

POPPENTHEATER KLETSKOUS 
De Kletskous speelt al sinds 1996 voorstellingen die in eigen beheer ontwikkeld zijn. Met "home made" poppen, decors en muziek.

 

OPENINGSTIJDEN
Zaterdag 29 aug, 10:00 - 17:00 uur.
Zondag 30 aug 11:00 - 17:00 uur.

< Agenda overzicht