Geertje's Hoeve Haarzuilens
We zitten vlak bij Utrecht

Druktemonitor

Via de druktemonitor van Gemeente Utrecht, houden we u op de hoogte van de drukte bij ons op de boerderij.

Rustig: er is nog volop plaats, de 1,5 meter afstand kan zonder problemen gewaarborgd worden.

Gemiddeld: er is nog ruimte voor extra bezoekers, waarbij de 1,5 meter afstand behouden kan blijven.

Druk: Het restaurant is vol.

Check de druktemonitor op Geertje's Hoeve

Vanaf 29 september:

Geertje’s Hoeve is gelukkig open en we mogen bezoekers ontvangen. Ook in deze perdiode heeft de boerderij jullie steun weer volop nodig! De regels zijn vanaf 29 september weer aangescherpt. Lees hieronder hoe je onze boerderij kan bezoeken.  

Onderstaande richtlijnen zijn aan verandering onderhevig, dus check de website nog even vlak voordat je komt.

Boerderijwinkel

De boerderijwinkel zit vooraan het erf en is open voor de boodschappen.
Is het rustig? Dan mogen gezinnen samen naar binnen. Wordt het te druk in onze winkel, dan vragen onze medewerkers of er één klant per gezin boodschappen wil doen. 

Geertjes geiten kijken

Er is een korte rondwandeling over de boerderij. Dit is een rondwandeling langs de dieren. Op dagen dat het drukker is, gebruiken we wandelstokken. Hiermee beperken we het aantal mensen op het erf. Volwassenen houden 1,5 m afstand tot andere volwassenen uit een ander huishouden. We hebben extra toiletvoorzieningen geplaatst, waar bezoekers ook hun handen kunnen wassen.

Horeca

De horeca is open! Deze is toegankelijk via het erf, met een wandelstok. 

Afhankelijk van de drukte wordt u ontvangen door onze gastvrouw. Zij neemt uw gegevens op en zoekt met uw een plekje uit. Vooraf reserveren is niet nodig, u reserveert ter plaatse. Is het minder druk? Dan is er geen gastvrouw en kunt u zich melden bij de bar in het restaurant.

Op het terras zijn meerdere droge zitplaatsen beschikbaar. Uiteraard kunt u ook binnen een plekje krijgen. Na de corona-check kunt u zoals u van ons gewend bent bestellen aan de bar.

Extra maatregelen per 29/9:
- Maximaal 4 volwassenen per gezelschap. Kinderen tellen hierbij niet mee. 

Groepsreserveringen

Tot 20 oktober 2020 gelden er nieuwe maatregelen van de overheid. Dit is ook van invloed op groepsreserveringen. U kunt nu met maximaal 4 volwassenen per gezelschap reserveringen doen. De mogelijkheden na 20 oktober zijn nog even afwachten, we hopen u dan ook als groep weer te mogen verwelkomen.

Heeft u iets te vieren? En zou u dat graag met een klein gezelschap in besloten kring willen vieren? Samen kunnen we kijken wat er op een goede manier mogelijk is:

Ochtendje koffie met gebak. Dit kan binnen of buiten. Van 10.00 – 11.30 uur.

Vanaf 17.00 uur. U kunt samen genieten van een maaltijd. Zie samen eten  voor de mogelijkheden. 

Voor groepen van 10 – 15 personen kan onze aparte ruimte ‘de kletserij’ (binnen) worden gereserveerd. Je kunt hier een kleine verjaardag vieren, genieten van een heerlijke boerenlunch of high tea. Zie samen eten  en Iets te vieren .

Ook binnen de beperkte mogelijkheden denken we graag met u mee. Neem voor de mogelijkheden contact op met ons kantoor via anne@geertjeshoeve.nl of 030-6775053.

Kinderfeestjes

Kinderfeestjes zijn mogelijk op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.
Reserveren kan hier: kinderfeestjes .

Geitjes voeren

Geitjes voeren kan! Verkrijgbaar in de winkel.

Paardje rijden

Omdat 1,5 m afstand houden tot de begeleider van het ponyritje niet mogelijk is, zijn er voorlopig geen ponyritjes, ook niet bij de kinderfeestjes.

Tip

Kom lekker doordeweeks omdat het dan rustiger is!
Op doordeweekse dagen is de capaciteit van het restaurant ook met de nieuwe maatregelen nog ruim voldoende voor de bezoekersaantallen die we in dit seizoen gewend zijn. Zie hier onze openingstijden .

Voor iedereen op de boerderij geldt

  • Was regelmatig je handen.
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen.
  • Blijf thuis als je last hebt van neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest en/of verhoging (tot 38°C). Of als er in je huishouden iemand koorts (vanaf 38°C) en/of benauwdheidsklachten heeft.
  • Betaal liefst met pin of contactloos.
  • Volg onze eventuele instructies op.
  • De consumpties dienen van de boerderij te zijn. Eigen consumpties zijn niet toegestaan

Ten slotte...
... Als we allemaal ons uiterste best doen om de richtlijnen op te volgen, dan weten we zeker dat een bezoek aan de boerderij nog reuze gezellig en gemoedelijk is. We hebben jullie en jullie ondersteuning weer meer nodig dan ooit. We ontvangen jullie met veel plezier! En hopen dat we op jullie bijdrage mogen rekenen!
Zorg goed voor elkaar.