Geertje's Hoeve Haarzuilens
We zitten vlak bij Utrecht

Coronamaatregelen

Geertje’s Hoeve mag gelukkig weer open en bezoekers ontvangen! Uiteraard nemen we samen gepaste maatregelen om dit op een veilige manier mogelijk te maken. We zien er enorm naar uit om weer te kunnen genieten van alle boerderij gezelligheid.

Tot 1 juni

Is de boerderijwinkel open. Het restaurant is gesloten. Kom je voor de boodschappen, dan is het erf beperkt toegankelijk om een klein rondje te lopen. Je kunt niet op het erf verblijven.

Na 1 juni

Onderstaande richtlijnen zijn aan verandering onderhevig, dus check de website nog even vlak voordat je komt.

Geertjes geiten kijken

Er is een korte rondwandeling over de boerderij die voor iedereen gratis toegankelijk is. Dit is een eenrichtingsverkeer wandeling langs de dieren. Volwassenen houden 1,5 m afstand tot andere volwassenen uit een ander huishouden. We hebben extra toiletvoorzieningen geplaatst, waar bezoekers ook hun handen kunnen wassen. De wandeling komt uit op het parkeerterrein.

Boerderijwinkel

De boerderijwinkel is open voor de boodschappen.
Is het rustig? Dan mogen gezinnen samen naar binnen. Wordt het te druk in onze winkel, dan vragen onze medewerkers of er één klant per gezin boodschappen wil doen.

Horeca

De horeca gaat weer open!  

Het restaurant en terras is alleen toegankelijk voor mensen die iets komen nuttigen. De speeltuin is vanaf het terras toegankelijk. Bent u uitgegeten? Dan kunt u altijd nog een rondje over de boerderij wandelen. 

Bij aankomst begeleiden onze gastvrouwen je naar een tafel. Je kunt als vanouds bij ons aan de bar bestellen.

Terras:
Voor het terras kan niet worden gereserveerd.

 • Maximaal 6 volwassenen per gezelschap.
 • Gezelschap van 2 volwassenen hoeft geen rekening te houden met 1,5 meter afstand.
 • Gezelschap van 3 gasten of meer zitten 1,5mtr van elkaar TENZIJ het gezelschap uit één en hetzelfde huishouden bestaat, bespreek dit met de gastvrouw.

Binnen:

Binnen in het restaurant mogen wij een beperkt aantal gasten ontvangen. Wilt u liever binnen zitten? Dan kunt u dit ter plekke bespreken met de gastvrouw. Ook hier kan niet vooraf voor worden gereserveerd. Als er ruimte is bieden we de mogelijkheid tot ter plekke reserveren. We noteren in dit geval jullie gegevens voor een directe reservering. Is het restaurant vol? Dan kunt u wachten, of een plek moeten zoeken op het boerenterras.

Groepsreserveringen

Heeft u iets te vieren? En zou u dat graag met een klein gezelschap in besloten kring willen vieren? In juni mogen gezelschappen niet groter zijn dan 30 personen en dienen de volwassenen onderling 1,5 m afstand te houden van elkaar.  

Opties voor groepen in juni/juli en augustus 2020 :

 • Ochtendje koffie met gebak. Dit kan binnen of buiten. Van 10.00 – 11.30 uur.
 • Vanaf 17.00 uur. U kunt samen genieten van een maaltijd. Zie samen eten  voor de mogelijkheden. 
 • Voor groepen van 10 – 15 personen kan onze aparte ruimte ‘de kletserij’ (binnen) worden gereserveerd. Je kunt hier een kleine verjaardag vieren, genieten van een heerlijke boerenlunch of high tea. Zie samen eten  en Iets te vieren .

Ook binnen de beperkte mogelijkheden denken we graag met u mee. Neem voor de mogelijkheden contact op met ons kantoor via anne@geertjeshoeve.nl

Kinderfeestjes

Kinderfeestjes zijn momenteel mogelijk op woensdag, donderdag en vrijdag.
Reserveren kan hier: kinderfeestjes .

Geitjes voeren

Geitjes voeren kan! Verkrijgbaar in de winkel of bij het buitenverkooppunt.

Paardje rijden

Omdat 1,5 m afstand houden tot de begeleider van het ponyritje niet mogelijk is, zijn er voorlopig geen ponyritjes, ook niet bij de kinderfeestjes.

 

Na 1 juli:

We hopen dat, als we als maatschappij goed en verantwoord omgaan met alle regels, onze gasten meer vrijheid kunnen bieden na 1 juli 2020. We houden jullie hierover op de hoogte. Voor alsnog hanteren we bovenstaande richtlijnen.

 

Voor iedereen op de boerderij geldt:

 • Was regelmatig je handen.
 • Houd 1,5 meter afstand van anderen.
 • Blijf thuis als je last hebt van neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest en/of verhoging (tot 38°C). Of als er in je huishouden iemand koorts (vanaf 38°C) en/of benauwdheidsklachten heeft.
 • Betaal liefst met pin of contactloos.
 • Volg onze eventuele instructies op.