Geertje's Hoeve Haarzuilens
We zitten vlak bij Utrecht

Geertje’s Hoeve Moederdag
High Tea
To Go

Helaas kan de Moederdag High Tea op de boerderij niet door gaan dit jaar. Maar we willen natuurlijk wel de mama's in het zonnetje zetten, dat kan dit jaar thuis! Op zondag 10 mei kun je daarom een heerlijke Moederdag High Tea To Go ophalen bij de boerderij. Hoe leuk is het om jouw moeder, oma of familie te verrassen met een heerlijke Moederdag High Tea van Geertjes Hoeve? Je kunt uiteraard ook je eigen gezin verassen met een Moederdag High Tea to go!

Moederdag High Tea To Go - ophaaltijden
10 mei van 10:00 - 11:30 

U kunt uw pakket ophalen bij de ingang van het restaurant. 

Inhoud Moederdag High Tea per volwassene € 19,95:
Bonbon/nougat
Kruidcake/taartstukje
Croissant
Mini pannenkoekje
Scone
Cream en jam
Stokbroodje
Sandwich
Quiche
Eiersalade
Fruitsalade
Biologische sap van Schulp

Kindermenu € 9,95 p/kind:
Kruidcake/taartstukje
Croissant
Mini pannenkoekje
Stokbroodje
Fruitsalade
Chocoladepasta
Chocola/spekjes
Biologische sap van Schulp

Prijzen:
Volwassenen: € 19,95
Kids <10 jr: € 9,95
 

Hoe werkt het:
Reserveer nu via het formulier hiernaast jullie Moederdag High Tea to go. Je ontvangt vervolgens via de e-mail een factuur die je kunt voldoen. Op zondag 10 mei kun je met je factuur tussen 10:00 en 11.30 uur bij het restaurant jullie Moederdag High Tea ophalen.

We vragen jullie om tijdens het ophalen goed de 1,5m afstand in acht te nemen.  

Uiteraard houden wij ons aan de richtlijnen gesteld door het RIVM. Zo houden wij een gepaste afstand bij het afhalen en werken wij extra hygienisch.  

Extra om te bestellen:
Moederdag boeket
Bloemen zijn altijd mooi! Maar deze bloemen zijn wel extra speciaal! Zet je moeder, vriendin, vrouw of gewoon degene die je lief vindt nog extra in het zonnetje met een lokaal Moederdag boeket. Hollandse bloemen, zonder chemische middelen behandeld, handgeplukt en zelf samengesteld maken deze mooie boeketten extra bijzonder!

Prijs: € 14,95 per boeket.

Omdat de boeketten elke week handmatig voor ons worden geplukt wisselt de samenstelling per week. De foto's geven wel de sfeer van de boeketten goed weer.

Cadeaupakketten
Als je graag tegelijk met de moederdag High tea ook een cadeaupakket wilt ophalen op de boerderij, bestel dan via de website een pakket en vermeld bij opmerkingen dat je het pakket bij High tea to go komt ophalen. Wij zorgen dan dat alles tegelijk voor je klaar staat! 
>> Bekijk hier de pakketjes voor Moederdag
>> Bekijk hier al onze cadeaupakketjes

RESERVEREN IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK

VOLGEBOEKT!