Geertje's Hoeve Haarzuilens
We zitten vlak bij Utrecht

Geertje’s Hoeve Paasbrunch To Go

Voorjaar op de boerderij is altijd enorm genieten! Helaas kan de paasbrunch op de boerderij dit jaar niet door gaan. Maar dat heerlijke voorjaarsgevoel... kun je toch nog beleven, maar dan thuis of tijdens een wandeling! Op 1e paasdag en 2e paasdag kun je daarom dit jaar een heerlijke Paasbrunch To Go ophalen bij de boerderij. Hoe leuk is het om jouw familie, opa of oma, of vrienden te verrassen met een heerlijke Paasbrunch van Geertjes Hoeve? Je kunt uiteraard ook je eigen gezin verassen met een paasbrunch to go! 

Ook kan je de Paasbrunch To Go meenemen om te picknicken, dan krijgt u servies mee van de boerderij. (€5,- borg) Mogelijk om te combineren met speurtocht, klootschieten, geertjes golf, fietsroute of wandelroute. (zie onderaan de pagina)

Wij wensen u allen een fijne Pasen!!

Paasbrunch To Go - ophaaltijden
1e Paasdag zondag 4 april van 10.00 - 11:30 
2e Paasdag maandag 5 april van 10.00 - 11:30

U kunt uw bestelling ophalen bij de ingang van het restaurant. 

Inhoud Paasbrunch per volwassene € 19,95:

Broodjes:
Verse broodjes van bakkerij abrona
Stokbrood
Zoet broodje
Mini croissaint
Plakje paasstol

3 soorten boerenkaas
Gerookte zalm
Huisgemaakte biologische eiersalade
Gekookt biologische eitje
Mini-pannenkoekje
Beenham met mosterd dillesaus
Boeren roomboter
Verse salade
2 soorten vleeswaren

Biologische sap van Schulp

Toetjes:
- Chocolade
- Boterkoek
- Huisgemaakte fruitsalade
- Huisgemaakte aardbeien- sinaasappeltiramisu (alcoholvrij) 

Paasbrunch Kindermenu € 9,95 p/kind:
Zacht bolletje
Stokbroodje
Mini croissaint
Mini donut
Mini pannenkoekje
Mini Chocoladebroodje
Gekookt eitje

Biologische sap van Schulp

Toetje: 
Chocolade eitje
Huisgemaakte fruitsalade
Vla-flipje


Extra producten om te bestellen:

  • Pot ambachtelijke rabarber aardbeienjam € 4,50
  • Pot streekhoning € 5,95

Prijzen:
Volwassenen: € 19,95
Kids <10 jrr: € 9,95
 

Hoe werkt het:
Reserveer nu via het formulier hiernaast jullie Paasbrunch To Go. Je ontvangt vervolgens via de e-mail een factuur die je kunt voldoen. Op 1e of 2de paasdag kun je met je factuur tussen 10.00 en 11.30 uur bij het restaurant jullie paasbrunch ophalen.

We vragen jullie om tijdens het ophalen goed de 1,5m afstand in acht te nemen.  

Uiteraard houden wij ons aan de richtlijnen gesteld door het RIVM. Zo houden wij een gepaste afstand bij het afhalen en werken wij extra hygienisch.  

 

Activiteiten rond de boerderij

Foto puzzel speurtocht
Duur 1,5 uur
Prijs: € 5,- per gezin plus € 5,- borg
Leeftijd: vanaf 6 jaar, maar leuk voor het hele gezin. Kindjes kunnen mee wandelen :)

Rondom de boerderij kan je goed op avontuur! De kringloop van de natuur heeft hier alles mee te maken. Wij doen ook mee in deze kringloop. Het bodemleven zorgt voor gezonde grond, die zorgt ervoor dat plantjes groeien, dit wordt gegeten door dieren (en door ons) en vervolgens bemesten wij weer de grond (voedsel voor het bodemleven) Met deze speurtocht letters maak je deze kringloop rond.

Foto's laten zien welke kant je op moet lopen. Maar let op want onderweg zijn er opdrachten. Met het beantwoorden van de vragen, krijg je letters die samen een woord vormen. Ook zijn er extra weetjes en opdrachten voor de geïnteresseerden.

Klootschieten
Duur 1 - 1,5 uur.
Prijs: € 6.- p.p. ('kloot' verloren? € 15,-) plus € 5,- borg

Dit eeuwenoude boerenspel werd in de 16e eeuw al gespeeld. De oorspronkelijke naam van het spel is kluitje gooien. Daarna werd het klootje gooien en uiteindelijk ontstond klootschieten. Het doel van het spel is om een bepaalde afstand te overbruggen in zo min mogelijk onderhandse worpen. Eigenlijk maak je al spelende een heerlijke wandeling rondom de boerderij. Er is tijd om bij te kletsen. Je krijgt van ons een speluitleg, ballen en reserveballen, een routekaartje, een sapje en lekkere versnapering voor onderweg.

Geertjes golf
Duur: 1- 1,5 uur    
Prijs: € 10.- p.p. plus € 5,- borg
De gezellige boerenversie van het golfspel. Als groep blijf je bij elkaar. Al ‘klompengolfend’ wandelt de groep door landgoed Haarzuilens. Geschikt voor jong en oud en om tussendoor lekker bij te kletsen. 

Wandelingen
Geertjes Hoeve ligt midden op landgoed Haarzuilens, Rondom de boerderij liggen prachtige wandelpaden en er zijn verschillende wandelroutes beschikbaar. Zo wandelt u bijvoorbeeld door de boomgaard in een kwartiertje naar Kasteel de Haar of je wandelt over ’t Natte Land. Een avontuurlijke wandeling van 3 km.

Fietsen
Een prachtige fietstocht maken is bij Geertje's Hoeve niet moeilijk met landgoed Haarzuilens en 't Groene Hart als achtertuin. Er zijn oneindig veel fietsmogelijkheden. 

We zien uw bestelling met plezier tegemoet, vul hiernaast het bestelformulier in!! >>>>>>>

 

Reserveer hier: