Geertje's Hoeve Haarzuilens
We zitten vlak bij Utrecht

Geertje’s Hoeve Vaderdagbrunch VOLGEBOEKT

Op Vaderdag organiseren we een dag waarbij de papa’s centraal staan. Samen heerlijk genieten van de familiebrunch op de boerderij. Ook is er dit jaar een Vaderdagbrunch TO GO, om thuis van te genieten. Je kan ook borrelplank met papa-activiteiten reserveren op het terras.

 

Cadeautje voor papa? Dan reserveer je een Vaderdag cadeaupakket of een borrelbox voor thuis in de boerderijwinkel.

 

Samen maken we er een heerlijke Vaderdag van!

 

 

RESTAURANT Zondag 21 juni 2020

Vaderdagbrunch 10.00 – 12.00 uur.
Samen genieten jullie van een brunch, zoals papa’s graag brunchen. Na het eten zijn er verschillende activiteiten op de boerderij: spijkermeppen, kruiwagen race, eendjes vissen en de geitjes voeren.

 

Aan gedekte tafels worden jullie ontvangen met een kopje koffie of thee, daarna serveren we boerenbrood, geitenbrie met spek op stokbrood, kaasplateau, eiersalade, boeren beenham, huisgemaakte gehaktbal, croissant met jam, mini donuts, mini krentenbolletjes en vla met aardbei. Heerlijke pure sappen en onbeperkt koffie en thee.

 

Prijzen:
Volwassenen: € 27,50 p.p.
Kids: 0-2 jr: gratis
Kids: 2-4 jr: € 10,- p.p.
Kids: 4-10 jr: € 14,- p.p.

 

Corona-proof-brunch: Maximaal twee huishoudens per tafelreservering, graag bij opmerkingen aangeven om hoeveel huishoudens het gaat. Wilt u met meer dan 2 huishoudens reserveren, dan krijgt u meerdere tafels. 

DE VADERDAGBRUNCH 2020 IS VOLGEBOEKT

U KUNT WEL RESERVEREN VOOR DE VADERDAG TO GO