Geertje's Hoeve Haarzuilens
We zitten vlak bij Utrecht

Activiteiten rond de boerderij

Wat is er nou leuker om met het hele gezien eropuit te gaan, genieten van de buitenlucht met leuke activiteiten rondom de boerderij! Zoals; foto puzzel speurtocht, klootschieten, geertjes golf, fietsroute of een wandelroute. Extra genieten doe je met onze boerenlunch to go, borrel to go of picknick to go. (zie onderaan de pagina)
 

Foto puzzel speurtocht
Duur 1,5 uur
Prijs: € 5,- per gezin plus € 5,- borg
Leeftijd: vanaf 6 jaar, maar leuk voor het hele gezin. Kindjes kunnen mee wandelen :)

Rondom de boerderij kan je goed op avontuur! De kringloop van de natuur heeft hier alles mee te maken. Wij doen ook mee in deze kringloop. Het bodemleven zorgt voor gezonde grond, die zorgt ervoor dat plantjes groeien, dit wordt gegeten door dieren (en door ons) en vervolgens bemesten wij weer de grond (voedsel voor het bodemleven) Met deze speurtocht letters maak je deze kringloop rond.

Foto's laten zien welke kant je op moet lopen. Maar let op want onderweg zijn er opdrachten. Met het beantwoorden van de vragen, krijg je letters die samen een woord vormen. Ook zijn er extra weetjes en opdrachten voor de geïnteresseerden.

Klootschieten
Duur 1 - 1,5 uur.
Prijs: € 6.- p.p. ('kloot' verloren? € 15,-) plus € 5,- borg

Dit eeuwenoude boerenspel werd in de 16e eeuw al gespeeld. De oorspronkelijke naam van het spel is kluitje gooien. Daarna werd het klootje gooien en uiteindelijk ontstond klootschieten. Het doel van het spel is om een bepaalde afstand te overbruggen in zo min mogelijk onderhandse worpen. Eigenlijk maak je al spelende een heerlijke wandeling rondom de boerderij. Er is tijd om bij te kletsen. Je krijgt van ons een speluitleg, ballen en reserveballen, een routekaartje, een sapje en lekkere versnapering voor onderweg.

Geertjes golf
Duur: 1- 1,5 uur    
Prijs: € 10.- p.p. plus € 5,- borg
De gezellige boerenversie van het golfspel. Als groep blijf je bij elkaar. Al ‘klompengolfend’ wandelt de groep door landgoed Haarzuilens. Geschikt voor jong en oud en om tussendoor lekker bij te kletsen. 

Wandelingen
Geertjes Hoeve ligt midden op landgoed Haarzuilens, Rondom de boerderij liggen prachtige wandelpaden en er zijn verschillende wandelroutes beschikbaar. Zo wandelt u bijvoorbeeld door de boomgaard in een kwartiertje naar Kasteel de Haar of je wandelt over ’t Natte Land. Een avontuurlijke wandeling van 3 km.

Fietsen
Een prachtige fietstocht maken is bij Geertje's Hoeve niet moeilijk met landgoed Haarzuilens en 't Groene Hart als achtertuin. Er zijn oneindig veel fietsmogelijkheden. 

Geertjes boerenlunch, high tea of borrel TO GO 

Wat is er nou leuker om met een ouderwetse knapzak of boeren rugzak te genieten van een boeren to go tijdens een activiteit, wandeling of fietsroute. Samen genieten van een (h)eerlijke boerenlunch, high tea of borrel. Ook voor thuis! 

Geertjes boerenlunch
Croissantje met jam, bruin Abrona broodje, wit stokbroodje, huisgemaakte wortelcake, diverse boerenkaas van de boerderij, huisgemaakte eiersalade, cupje jam, cupje boter, achterham, tomaat en komkommersalade.
Voor de kinderen: croissantje met jam, bruin bolletje, huisgemaakte wortelcake, diverse soorten beleg.
Inclusief biologisch sapje.
Volwassenen € 15,- p.p.
Kinderen 3-10 jaar € 10,- p.p. 

Geertjes soep met broodjes
Soep van het seizoen, bolletje met kaas van de boerderij, bolletje met huisgemaakte eiersalade.
Voor de kinderen: bolletje met kaas en een bolletje met chocoladepasta.
Inclusief biologisch sapje. 
Volwassenen € 9,95,- p.p.
Kinderen 3-10 jaar € 6,- p.p. 

Geertjes borrel
Een borrel met kaas uit de boerderijwinkel, kaasdipje, eigen worst, kaaskoekjes, nootjes. € 8,50 p.p.
Eventueel aan te vullen met luxere kazen + € 2,50 p.p.
Inclusief biologisch sapje.

Geertjes High Tea
Sandwich met huisgemaakte eiersalade, croissantje met jam, stokbroodje met kaas van de boerderij, 2 soorten chocolade, nougat, wortelcake, huisgemaakte brownie, huisgemaakte boterkoek en veens advocaatje.
Voor de kinderen: broodje chocopasta, croissantje met jam, klein kwarkje, rozijntjes en spekjes.
Inclusief biologisch sapje.
Volwassenen € 17,95 p.p.
Kinderen 3-10 jaar € 9,95 p.p.

Hoe werkt het?
De arrangementen kunnen we meegeven in een boeren knapzak of een rugtas. Dit is inclusief gebruik van het servies. Hier vragen we € 5,- borg voor en krijgt u natuurlijk terug bij inleveren. 
Wilt u het liever mee nemen naar huis en thuis op eten? Dit kan natuurlijk ook. We zullen het dan meegeven in een TO GO tas. 

We zien uw bestelling met plezier tegemoet, vul hiernaast het bestelformulier in!! >>>>>>>

Reserveer hier: