Geertje's Hoeve Haarzuilens
We zitten vlak bij Utrecht
Onze menukaart veranderd per seizoen Allergie? Geen probleem. Vertel het ons! Wij hebben een speelhoek voor de allerkleinsten

Vanaf woensdag 28 april is het terras is open, je hoeft/kunt hiervoor niet reserveren. Dit gaat op basis van beschikbaarheid.
Bij onze buitenbar TO GO kun je ook altijd een pannenkoek, tosti of broodje bestellen voor TO GO.  Geertjes TO GO

Het recreatieve gedeelte van de boerderij is gesloten
Even kort de dieren in de buitenverblijven bekijken mag. In combinatie met winkel- of restaurant TO GO bezoek. Maar recreeren bij de dieren kan momenteel niet. De stallen zijn ook gesloten. 

Restaurant

De voormalige stal is omgebouwd tot een heerlijk restaurant met een landelijk karakter. Overdag kunt u bij ons terecht voor lekkere lunchgerechten en pannenkoeken. Lunch met een boerenkarakter. Onze broodjes worden gebakken door bakkerij Abrona, een bakkerij met sociale functie. Ons pannenkoekbeslag maken we van onze eigen geitenmelk en biologisch meel.

Ongedwongen samenkomen is het motto van het restaurant. Er is een speelhoek voor kinderen, een leestafel en een spelletjeskast. Met een lekker boerenbakkie is het ontspannen op het boerenterras of ’s winters warme chocolademelk en een spelletje. Klein geluk, dat maken we samen!

Download hier onze MENUKAART

Menukaart_GEERTJES_HOEVE_2021.pdf

 

Openingstijden restaurant

woe t/m za 10.00 tot 17.00 uur
zondag 11.00 tot 17.00 uur

Voor groepen maken we graag een uitzondering op de openingstijden