Geertje's Hoeve Haarzuilens
We zitten vlak bij Utrecht

Pakketje liefde bezorgen we!

In deze onzekere tijd, kan iedereen wel wat extra liefde gebruiken! Geef een van de Geertje's pakketten cadeau! Verras oma, opa, je allerbeste buur, een thuisonderwijzende mama of papa met de pakketjes die we speciaal voor hen hebben samengesteld. 

Op zoek naar een bijzonder boeren pakket? Dan ben je bij Geertjes Hoeve aan het juiste adres. Een uniek en met de hand-samengesteld pakket vol met bijzondere en/of biologische producten. Veel producten zijn ambachtelijk en duurzaam tot stand gekomen en zijn veelal lokaal geproduceerd in Nederland. Via deze pagina kun je navigeren naar onze samengestelde pakketten. Klik op de knop ‘bezorgen in de regio’ of 'pakketjes voor heel NL’ om het aanbod van pakketten te zien.

Heb je specifieke wensen, wil je een pakket op maat of wil je graag pakketten in grote hoeveelheden? Stuur dan een mailtje naar anne@geertjeshoeve.nl

Bezorgkosten & Levering

Regio Levering Kosten
Haarzuilens, Leidsche Rijn, Vleuten, Maarssen, de Meern  < 2 werkdagen  € 4,-
Heel NL - verzending met DHL < 3 werkdagen € 6,25

Persoonlijke berichtje erbij?
Je kunt ook nog een persoonlijke berichtje toevoegen aan het pakket. We schrijven dit met de hand! (+ € 2,50)

Liefde voor 't Geertje
Met deze pakketten steun je niet alleen de lieve mensen om je heen, maar ook de boerderij in deze moeilijke tijd. Wij maken de pakketjes met veel plezier. Dus dat is eigenlijk drie keer lief :)