Geertje's Hoeve Haarzuilens
We zitten vlak bij Utrecht

Punten van aandacht

 • Plan je bezoek
  Wil je met een klas komen? Laat het ons weten en reserveer één van de programma's. Het kan namelijk heel druk zijn met zowel scholen als met gewone bezoekers. Onverwachtse bezoeken van scholen zijn daarom niet mogelijk.

 • Eigen consumpties
  Eigen consumpties zijn niet toegestaan, ook niet voor de begeleiding. De boerderij wordt niet gesubsidieerd of gesponsord. Wij moeten het echt hebben van wat er op de boerderij wordt besteed. In sommige scholenprogramma's kunnen kinderen hun eigen 'tien-uurtje' meenemen, dit wordt aangegeven bij programma's. 

 • Betalen
  Graag de rekening die ochtend contant of per pin betalen in het restaurant.

 • Begeleiding
  Wij sturen het programma aan en jullie gaan met de kinderen op pad. Wij verwachten dan ook een actieve houding van de begeleiding. Maak van tevoren groepjes met een verantwoordelijke begeleider.

 • De tijden
  De tijdsduur van het gekozen programma's is ook echt de tijdsduur. Hierna eindigt dan het bezoek. Scholen nemen namelijk veel gezelligheid maar ook veel drukte met zich mee. Om ook onze andere bezoekers een kans te geven van de boerderij en de dieren te genieten is het belangrijk dat de scholen zich aan het programma houden. Binnen alle programma's is er ook zeker genoeg tijd om met de dieren te zijn!

 • Parkeren
  Het naastgelegen parkeerterrein is van Natuurmonumenten. Zij vragen een parkeervergoeding. Er zijn uitrijkaarten verkrijgbaar voor groepen, vraag hiernaar bij je gastvrouw. Een uitrijkaart kost € 3,50 en dient direct afgerekend te worden. Een uitrijkaart wordt interessant als je langer dan 2,5 uur parkeert. Anders kan het parkeren worden voldaan op het parkeerterrein. 

 • Met de bus
  Komen jullie met de bus? Dan is het vaak het makkelijkst dat de bus op de thematerweg stopt voor onze dam, voor de ingang van de boerderij. Alle kinderen kunnen hier uitstappen en vervolgens kan de bus parkeren op het gratis parkeerterrein in Haarzuilens, naast restaurant Toetje.