Geertje's Hoeve Haarzuilens
We zitten vlak bij Utrecht

Familiefeestjes

Geertjes hoeve biedt u een unieke locatie aan voor uw verjaardag, bruiloft, jubileum, reünie, familiedag, kinderfeestje of een babyshower. 

In het sfeervolle boerenrestaurant is het lekker ongedwongen samenkomen. De groepsruimte ‘Het Kippenhok’ is speciaal ingericht voor de ontvangst van besloten groepen. Deze heerlijke lichte ruimte heeft een eigen deur tot het terras en boerenerf. Ook 'de Kletserij' biedt vele mogelijkheden voor jullie groep om fijn samen te komen. Jullie eigen plek als uitgangspunt om van de hele boerderij te genieten. Tafels reserveren in het restaurant behoort ook tot de mogelijkheden. 

Graag denken we mee in het vormgeven van uw wensen als invulling van uw feestje. Er is al het een en ander in pogramma's uitgewerkt. Maar de mogelijkheden en combinaties van arrangementen zijn eindeloos. Wij verwerken graag uw persoonlijke wensen in een programma op maat. Dus vraag gerust een offerte gesprek aan dan drinken we samen een kopje koffie of thee en bespreken de mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact met ons op!