Geertje's Hoeve Haarzuilens
We zitten vlak bij Utrecht
Geertje´s geitenkwark nu verkrijgbaar Verras met onze kerstpakketten

Boerderijwinkel

Ambachtelijk, boers (degelijk en natuurlijk), gezellig, eerlijk en puur. Dat is shoppen in de boerderijwinkel van Geertje’s Hoeve. 

In onze boerderijwinkel verkopen we vele pure Hollandse en ambachtelijke producten. Het allerbelangrijkste product is natuurlijk onze eigen geitenkaas. Geitenkaas in vele soorten. Van jong tot oud en met verschillende kruiden. Ook maken we verse geitenkaas en ander geitenzuivel. Daarnaast hebben we veel soorten boeren koeienkaas. Onder andere van onze ouders uit Zoeterwoude en boerderijen in het Groene Hart. 

We hebben een mooi assortiment natuurzuiver vlees van de koe, kip, varken en ook geitenvlees kan niet ontbreken. Vlees met smaak waar wij een goed gevoel bij hebben. Duurzaam, diervriendelijk, ambachtelijk met vakmanschap, kwaliteit, regionaal zijn de kernwaarden van het vlees.  

Daarnaast vind je bij ons een groot scala aan authentieke, mooie, pure producten van bijzondere en kleinschalige leveranciers. Soms biologisch, soms lokaal. We bieden een mix vol verrassingen. Van broodbakmixen tot de lekkerste, ambachtelijke Callebaut Chocolade. De allerbeste advocaat (Veens Kaatje) en biologische eieren. Fantastische nougat. Maar ook het gehele assortiment biologische speciaalbieren van De Leckere. En zo kunnen we nog wel even doorgaan… want de hele winkel staat er mee vol!!