Geertje's Hoeve Haarzuilens
We zitten vlak bij Utrecht

Wie zijn wij

Rick en Anne wonen samen met hun kinderen Peter (2011), Lies (2013), Jan (2018) en Rien (2020) op Geertjes Hoeve. 

Rick is de boer van de twee. Hij groeide op op Boerderij ´t Geertje in Zoeterwoude (www.hetgeertje.nl). Vanaf kleins af aan hielp hij zijn vader op de boerderij. Sinds 2001 zit hij met zijn ouders in maatschap en ondanks dat hij nu vooral in Haarzuilens werkt is hij nog graag betrokken bij ’t Geertje. 

Anne is opgegroeid in Enschede. In het gezin was veel aandacht voor het buitenleven en puur voedsel. Zo woonde de familie een tijd lang op een boswachterij in Enschede. In de vakantie was Anne tussen de geiten aan het werk op Camping de Brömmels in Winterswijk.

Rick en Anne worden er gelukkig van als zij mensen in contact brengen met het boerenleven. Ze willen laten zien waar ons voedsel vandaan komt en in de boerderijwinkel en restaurant (h)eerlijk voedsel aanbieden. Om zo samen recreatief te kunnen genieten van wat het buitenleven ons brengt en lekkere ambachtelijke boeren producten maken. 

Dit doen ze uiteraard niet alleen, maar samen met alle “Geertjes”. Samen met familie, vrijwilligers, medewerkers, creatievelingen en liefdevolle mensen. We zijn bijzonder trots op het fanatieke hechte team dat op Geertje's Hoeve is ontstaan. We maken de sfeer immers met z'n allen!