Geertje's Hoeve Haarzuilens
We zitten vlak bij Utrecht

Geertje’s Moederdagbrunch VOLGEBOEKT

Op Moederdag organiseren we een heerlijke familiebrunch op de boerderij, om alle mama’s in het zonnetje te zetten!

Zondag 12 mei 2024 van 10.00 – 12.00 uur

Aan gedekte tafels genieten jullie gezamenlijk van alle ambachtelijke verwennerijen. Speciaal voor moeder is er een kleine attentie bij aankomst. Na het eten mogen jullie allemaal de geitjes een flesje melk geven en de kinderen kunnen marshmallows roosteren boven het vuurtje (inbegrepen)

Moederdag brunch
Op etagères en boerenplanken presenteren we jullie:
Klein huisgemaakt soepje, sandwiches, broodjes met hartig beleg, croissantje met boerenjam, stokbroodje geitenbrie en spek, huisgemaakte quiche, boerenyoghurt met fruit, pannenkoekenrolletjes, huisgemaakte bananencake en appelplaattaart, zoetigheden uit de boerderijwinkel.

Voor de kinderen: Broodje koeienkaas en broodje chocoladepasta, tosti-puntje, mini croissant, pannenkoekenrolletjes, chocolade rozijnen en vlavlipje.

Heerlijke pure sappen en onbeperkt koffie en thee.

Prijzen:
Volwassenen: € 33,50
Kids 0-2 jr: € 5,-
Kids 2-4 jr: € 16,50
Kids 4-10 jr: € 19,50

Prijzen van de brunch 2024 moeten nog worden bepaald. Zij volgen tzt. U kunt vast een optie nemen door te reserveren zodra de prijzen bekend zijn mailen we u alle informatie en bent u nog vrij om te kiezen of u wel of geen gebruik maakt van uw optie. 

Cadeaupakketten
Als je graag tegelijk met de moederdag High tea ook een cadeaupakket wilt ophalen op de boerderij, bestel dan via de website een pakket en vermeld bij opmerkingen dat je het pakket bij High tea to go komt ophalen. Wij zorgen dan dat alles tegelijk voor je klaar staat! 
>> Bekijk hier de pakketjes voor Moederdag
>> Bekijk hier al onze cadeaupakketjes

Reserveer hier: